Felhasználói név Jelszó
Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Népkerti Vigadó
Cím: 3500 Miskolc, Görgey Artúr út 23.Email: vigado@miskolcivigado.hu
Web: http://www.miskolcivigado.huTelefon: 06 46 507 016
Fax: 06 46 507 017

Bevezető

Nyitva: Minden nap 11.00-22.00 óra

Party-Service
Az öt éves múltra visszatekintő Vigadó Party-service a hétköznapokat ünneppé, az ünnepeket felejthetetlen élménnyé varázsolja az Étteremben vagy az Ön által választott helyszínen. Rendezvények sokszínű világát kínáljuk hagyományos Vigadó minőségben elérhető áron. A század eleji hangulatot idéző Biedermayer terem ideális helyszínt nyújt meghitt családi ünnepeknek, esküvőknek, gálavacsoráknak, konferenciáknak és számos más eseménynek. Egyedi ötleteit is megvalósítjuk az Önnek legmegfelelőbb helyszínen legyen szó egy múzeum kiállítóterméről, a Miskolci Nemzeti Színház színpadáról vagy saját cégének telephelyéről. Több száz fős rendezvényeinken gyors és szakszerű kiszolgálás ötvöződik a hagyományosan figyelmes vendéglátással. Az állandó magas színvonal hátterében jól képzett nagy tapasztalattal rendelkező szakembereink állnak.
Az elmúlt évek során a Vigadó Party-service partnerei voltak többek közt az ELMŰ-ÉMÁSZ, Microsoft, UNIQA Biztosító, Magyar Nemzeti Bank és a miskolci Operabál vendégei...

Bemutatkozás

A több mint 100 éves múltra visszatekintő Népkerti Vigadó Étterem Miskolc szívében a Városi Sportközpont melletti Népkertben található. A Népkerti Vigadó Kft. 1997-től működik jelenlegi formájában. Napjainkban a miskolci közélet meghatározó színtereként számos nagyszerű rendezvénynek ad otthont. Kitűnő bálok, fogadások, konferenciák helyszíneként, Miskolc elsőszámú rendezvény éttermeként él a köztudatban. Éttermünk 2002-től Védnöki táblás vendéglátóhelyként üzemel. Tevékenységi körünk 2003 évtől party-service szolgáltatással bővült a vendégeink nagy-nagy megelégedésére. Termeink és kerthelyiségünk az üzleti megbeszélésektől a tréningeken át az esküvőkig, bálokig a rendezvény lehetőségek sokszínűségét kínálják.

Termeink és kerthelyiségünk az üzleti megbeszélésektől a tréningeken át az esküvőkig, bálokig a rendezvény lehetőségek sokszínűségét kínálják.
1. Biedermayer terem
A terem légkondicionált, 200 fő részére nyújt kényelmes ültetési lehetőséget. Kiválóan működik díszétkezések, esküvők, sajtótájékoztatók, divatbemutatók, konferenciák helyszíneként. A hozzá kapcsolódó színpad lehetővé teszi bálok, műsoros rendezvények lebonyolítását is.
2. Galéria
A Biedermayer teremből lépcsősor vezet a szintén légkondicionált 80-100 férőhelyes galériára.
3. Toronyszoba
Ez a 10-12 férőhelyes szoba a Népkertre néző ablakaival kifejezetten diszkrét megbeszélések céljára alkalmas.
4. Söröző
A terem 50-60 fő részére nyújt tökéletes kikapcsolódást, önálló bárpulttal rendelkezik és a nyári időszakban a kert-helyiséggel teljesen összenyitható.
5. Kerthelyiség
A Népkerti Vigadó 180 fős kert-helyiséggel rendelkezik. Kertünk zöldövezetben, kellemes környezetben kínálja különlegességeit. Nagyon kedveltek a lávakövön, roston, grillezve készült ételek, melyekből tetszés szerint válogathat a hozzánk betérő vendég. Közkedvelt a fagylalt-pult illetve a salátabár, amiből mindenki kedve szerint állíthatja össze a saját menüjét. Csoportos rendezvények alkalmával lehetőség van arra, hogy a vendég az általa kiválasztott ételt önmaga készítse el. Kerthelyiségünk adottságait tekintve kiválóan alkalmas polgári esketések, kerti-partyk, grill-partyk megrendezésére.
6. Parkoló
A Vigadó Étterem saját parkolóval rendelkezik. A parkoló kb. 90-100 autó befogadására alkalmas. Az esti órákban kivilágított, 22.00-tól kutyával őrzött.

Keresőszavak

Népkerti Vigadó Miskolc, vigadó Miskolc, vendéglátás Miskolc


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink